Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Marcel en Ronald,

Dolblij zijn we met onze nieuwe badkamer. We hebben veel bewondering voor jullie vakmanschap gehad. Jullie klantvriendelijkheid heeft er voor gezorgd, dat we de klus met een gerust hart aan jullie hebben kunnen overlaten. Resultaat is om te watertanden.

Theo en Tonnie Visser
We zijn erg tevreden over het werk van M&R. Netjes, meedenkend, flexiebel, alle afspraken zijn tot een puntje nagekomen. De resultaat is een mooi badkamer.
Heel professioneel afgewerkt! Bedankt!

Gr, Irina.


Irina
Toppers,

Wij willen jullie vriendelijk bedanken voor de geweldige service. We zijn echt heel blij met het eindresultaat. Jullie advies heeft er voor gezorgd dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt. De combinatie van de sanitair-artikelen en de tegels is precies wat wij zochten.
De service die jullie leveren daar kunnen een hoop bedrijven nog veel van leren. Wij zullen jullie zeer zeker bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.
Ga zo door !!!"

Jolandaen Nick

Keizer
  Hey Marcel en Ronald,
Geweldig werk geleverd, de badkamer en toilet zien er super-netjes uit. We genieten er nog dagelijks van....
We waren erg blij met jullie flexibiliteit om later de klus af te maken (i.v.m. uitgelopen levertijden bouwmarkt).
We bellen wel als we gaan verhuizen =)

Groeten Michel en Danielle

Danielle Verberkt
We zijn erg tevreden over onze badkamer en jullie manier van werken en zullen dit zeker aan anderen melden die ook plannen hebben op dit gebied, groet fam Brouwers 09-12-09

Maja en Wim Brouwers


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »