Badkamer

 

 

Kennis
Wij werken met de modernste technieken en materialen en bezitten de expertise die nodig is voor de hedendaagse badkamer en volgen de laatste trends . We blijven op de hoogte door vakbladen, beurzen en kennis van diverse bedrijven waarmee wij samenwerken. Dat ziet u aan de materialen en installatietechnieken die wij gebruiken en u merkt het in veiligheid en kwaliteit.
 
 

Betrokkenheid
We denken graag met u mee van ontwerp tot oplevering. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer wordt ingericht naar uw persoonlijke wensen. Door overleg en vakmanschap realiseren wij dit. Zo geven wij advies over het ontwerp bij u thuis omdat we hier de situatie het best kunnen bekijken. We bedenken oplossingen voor lastige situaties en ook tijdens de werkzaamheden is er overleg mocht de situatie er om vragen. Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, zijn wij betrokken van het begin tot het einde.

Zo realiseert u uw persoonlijke badkamer zonder verrassingen achteraf.

 
Flexibiliteit
Tijdens het gehele proces kan er een situatie ontstaan waarbij een verandering of aanpassing nodig is. Wij geven hierover vakkundig advies maar komen samen tot een oplossing.
 
 
Kortom wij zijn uw badkamer specialist in Dordrecht en omstreken.